搜索
热搜: 2017 报名 讲座
楼主: 基督之子

梦太真实

1万

论坛元老

hao  !
设计和做超短裙一样,要求用最简单的材料做出最好的效果! QQ:154800567

金牌会员

是他妈的谁

站在楼顶

抽着烟,

用双眼强奸整个大地!

你以为脱掉裤子站在浴缸里!

你就能征服整个太平洋?

我开始相信时间每天都在强奸这个世界......

规则,或者制定,或者闭起双眼遵守它!

平庸的表,豪迈的步,深邃的心,不停的梦~!

高级会员

一大早起来``

我又浑身无力想到死了!

FUCK!

我应该犯贱,然后忘了自己是谁么?

特五——阿耕 带着微笑.我们美好.前进前进前进```

金牌会员

Shed a tear 'cause I'm missin' you
I'm still alright to smile
Girl, I think about you every day now
Was a time when I wasn't sure
But you set my mind at ease
There is no doubt
You're in my heart now

Said, woman, take it slow
It'll work itself out fine
All we need is just a little patience
Said, sugar, make it slow
And we come together fine
All we need is just a little patience
(patience)
Mm, yeah

I sit here on the stairs
'Cause I'd rather be alone
If I can't have you right now
I'll wait, dear
Sometimes I get so tense
But I can't speed up the time
But you know, love
There's one more thing to consider

Said, woman, take it slow
And things will be just fine
You and I'll just use a little patience
Said, sugar, take the time
'Cause the lights are shining bright
You and I've got what it takes
To make it, We won't fake it,
I'll never break it
'cause I can't take it

...little patience, mm yeah, mm yeah
need a little patience, yeah
just a little patience, yeah
some more patience, yeah
need some patience, yeah
could use some patience, yeah
gotta have some patience, yeah
all it takes is patience,
just a little patience
is all you need *

I been walkin' the streets at night
Just tryin' to get it right
Hard to see with so many around
You know I don't like
Being stuck in the crowd
And the streets don't change
But baby the name
I ain't got time for the game
'cause I need you
Yeah, yeah, but I need you
Oo, I need you
Whoa, I need you
Oo, all this time

金牌会员

I need you

因为想你
我在流泪
我仍可以微笑
姑娘
我每天都想你
不能确定在哪一刻

但你在我心深处
毫无疑问
你在我心深处
说吧
姑娘
请慢些
所有的一切都会好
你和我再多点耐心
说呀宝贝
留住时间
因为光一直在闪亮
你和我
创造它
我们不会伪装
我也不会打碎它
因为我不能把握它

金牌会员

金牌会员

我怎么该用战斗证明自己存在
爱上噬血的沙它漫天飞舞
罗刹所有罪恶一点点被扩张
最后的攻击让你无法逃离
我 什么时候住进黑暗里成了无法挣脱的困兽
失去颜色的寂寞不停不停挑衅着理智
地狱延伸的光线徘徊在悬崖的边缘
它们盘旋在这些腐化记忆深处的伤口
从未想过是否哪天会疲倦垂下无力双手
如果命运的剧本可以重新修改
这些罪恶让人兴奋怎么足够
挣扎 嘶吼 可笑的悲伤只是空虚的理由

“我知道我活着的目的就是毁灭除我之外的一切存在。”我爱罗

金牌会员

红发孩子抱紧玩具一个人站在街灯下 
他们眼里只剩害怕眼泪往下滑 
孤单流出谁的眼角忘了擦去它 

金牌会员

“人要是没有梦想和咸鱼有什么区别?”——周星池

晕了,原来他说过的话很多都是经典!

金牌会员

他演的都是悲剧,却不得不让你去笑着面对!